Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Administraţia turdeană anunţă asfaltarea încă a unei străzi

Administraţie
Tools
Typography

Încă o stradă din Cartierul Industrial este modernizată” apare scris pe pagina de facebook a Primăriei Turda unde se anunţă că “odată cu sosirea primăverii, s-a așternut și stratul final de asfalt pe carosabilul străzii Arieșului”.

Ca de obicei, şi această realizare este însoţită de un montaj video menit să arate de unde s-a pornit şi unde s-a ajuns.

Iubim luna Martie și asta nu doar pentru că este luna în care sărbătorim femeia, ci și pentru ca este luna când dăm startul asfaltărilor!” ne mai asigură administraţia turdeană.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS