Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

VIDEO | Turda devine un model pentru tot mai multe administrații

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi am primit vizita doamnei Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, care și-a dorit să cunoască și să învețe din experiențele noastre de succes. Alături de ea a venit la Turda și doamna Ioana Marcu, city managerul orașului Câmpulung Muscel, fiind însoțite de doi consultanți experți în fonduri europene, domnul Florin Isbasescu și domnul Teodor Isbasescu.

Această vizită demonstrează că devotamentul față de cetățeni și dorința de a lucra pentru oameni, pentru dezvoltare, nu cunosc culori politice. Progresul este posibil doar prin cooperare și prin dedicare.

Elena Lasconi, mulțumim pentru aprecieri și vă dorim mult succes în acest prim mandat!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS