Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesaj de condoleanţe din partea Primăriei Câmpia Turzii: “Drum lin către eternitate, Gheorghe GIURGIU!”

Administraţie
Tools
Typography

Municipiul Câmpia Turzii a pierdut astăzi un om de mare valoare, în persoana domnului Gheorghe Giurgiu.

Fost primar al municipiul nostru, Gheorghe Giurgiu s-a născut în anul1936 în comuna Luna și avut ca bază meseria de Inginer mecanic. În cadrul ISCT a deținut mai multe funcții de conducere, la diverse secții, printre care Bare Trase, Atelierul Mecanic sau Laminorul 1, dar a fost și director adjunct al Combinatului Metalurgic.

Între anii 1996-2000, Gheorghe Giurgiu în calitate de primar aprobă Planul Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism. În perioada cât a fost primar, Câmpia Turzii a devenit municipiu - în anul 1998. În timpul mandatului său, au fost executate lucrări de îmbunătăţire a alimentării cu apă potabilă a localităţii, modernizarea centralelor termice și înfiinţarea Direcţiei Economice.

Moștenirea lăsată în urmă de acest mare om va fi rememorată cu plăcere și nostalgie în anii ce vor urma, amintindu-ne mereu de ceea ce a însemnat Gheorghe Giurgiu pentru comunitate.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce un omagiu sincer personalității - Gheorghe Giurgiu - și transmite, totodată, condoleanțe familiei îndoliate!

Colectivul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS