Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Mon, Jun
202 New Articles

DORIN NICOLAE LOJIGAN: “Apel la responsabilitate!!!”

Administraţie
Typography

Dragi cetățeni,
În urmă cu un an, când eram în plină stare de urgență și puteam ieși pe străzi doar cu declarație pe proprie răspundere, remarcam disponibilitatea și responsabilitatea dumneavoastră, în lupta cu acest virus năucitor!

Tot atunci am spus: „Câmpia Turzii va învinge pandemia, doar prin responsabilitate!”, iar acum avem nevoie de responsabilitate mai mult decât oricând.

Astăzi, 7 aprilie 2021, Municipiul Câmpia Turzii a ajuns la o rată de incidență cumulată a cazurilor COVID-19 de 7/1000 de locuitori. Astfel, dacă trendul ascendent al infecțiilor se menține, se vor aplica restricții de circulație după ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00 PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII și nimeni nu vrea acest lucru!

Sunt mândru de cetățenii mei, pe care mereu i-am remarcat ca fiind oameni conștiincioși și solidari, dar acum trebuie să putem mai mult, să avem mai multă grijă, să facem tot posibilul pentru a reduce infecțiile.

✅ Limitați deplasările inutile!

✅ Purtați măștile de protecție și rugați-i și pe alții să le poarte!

✅ Dezinfectați-vă mâinile!

✅ Evitați locurile aglomerate!

✅ Fiți responsabili!

✅ Fiți solidari!

✅ Vaccinați-vă!

#SEPOATE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS