Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Întâlnire între Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila

Administraţie
Tools
Typography

Președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnii Alin Tișe și Vákár István, au primit joi, 22 aprilie a.c., vizita unei delegații oficiale conduse de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila.

În cadrul întâlnirii de la sediul forului administrativ județean au fost analizate principalele proiecte de dezvoltare aflate în implementare la nivelul instituției. În acest context, o atenție aparte a fost acordată proiectului de edificare a Spitalului Pediatric Monobloc, primul spital public din zona Transilvaniei care va oferi servicii medicale integrate în domeniul pediatriei. A fost, astfel, solicitat sprijinul Ministerului pentru derularea în bune condiții a proiectului, inclusiv în ceea ce privește  obținerea de fonduri pentru materializarea acestei investiții de importanță regională.

Tot în cadrul întâlnirii a fost abordată și situația determinată de pandemia de COVID-19, inclusiv stadiul proiectelor cu finanțare europeană menite să asigure gestionarea optimă a crizei sanitare. Astfel, o solicitare extrem de importantă din partea conducerii Consiliului Județean a fost aceea de majorare a sumelor alocate pentru aceste investiții, având în vedere faptul că forul administrativ județean a câștigat și implementează mai multe proiecte cu finanțare europeană cu acest scop, atât pentru spitalele din subordine cât și pentru cele aflate sub autoritatea altor entități locale sau centrale.

Nu în ultimul rând, tot din dorința de a veni în sprijinul comunităților clujene, în special al cetățenilor din mediul rural, un alt subiect abordat a vizat analizarea stadiului derulării Programului Național de Cadastru și Carte Funciară precum și identificarea modalităților concrete prin care se poate asigura optimizarea funcționării acestuia în vederea cadastrării gratuite cât mai rapide a terenurilor.

Biroul de presă
22 aprilie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS