Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Sep
122 New Articles

Şedinţă de consiliu pe 12 mai la Turda cu două proiecte pe ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul local al municipiului Turda se întruneşte miercuri, 12 mai, în şedinţă extraordinară convocată de îndată cu desfăşurare online.

Iată care sunt cele două proiecte de hotărâre supuse dezbaterii forului deliberativ local:

1. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală:
1.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în vederea exercitării drepturilor de asociat în Adunarea Generală a Asociaților societății Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL, convocată pentru data de 21.05.2021.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în vederea exercitării drepturilor de membru asociat în Adunarea Generală a Asociației Club Sportiv Sticla Arieșul Turda, convocată pentru data de 19.05.2021.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS