Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Aug
53 New Articles

Spaţii verzi readuse la viaţă în Turda pe străzile Amurgului şi Toamnei

Administraţie
Tools
Typography

Iată cum străzile din oraș prind culoare tot mai mult. Spatiile verzi de pe străzile Amurgului și Toamnei sunt readuse la viață” scria, pe facebook, primarul turdean Cristian Matei.

Făcând o comparaţie între ce a fost şi ce se doreşte a fi, edilul turdean menţiona: “Zonele urbane inestetice care erau ocupate de obiecte precum faimoasele «bătătoare», stâlpi din fier de care atârnau sârme sau de pomi uscați crescuți până la nivelul blocului sunt acum zone verzi moderne. În locul copacilor uscați,  avem astăzi 150 de arbori tineri, plantați conform aliniamentului stradal, iar la nivelul solului este așternut un covor verde compus din gazon”.

Mesajul de pe reţeaua de socializare se încheie cu un apel: “Dragi turdeni, pentru ca frumusețea și curățenia acestor zone să fie păstrată este nevoie să contribuim cu toții. Spațiul exterior a unui bloc sau a unei case, ne reprezintă pe fiecare”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS