Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Spaţii verzi reamenajate la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Cum deja i-a obişnuit pe cetăţeni, primarul municipiului Turda a mai anunţat încă o realizare pe reţeaua de socializare facebook.

De această dată este vorba de înfrumuseţarea unor spaţii verzi în două zone ale oraşului Turda.

Se spune că orașele moderne sunt într-o permanentă schimbare” scria edilul turdean pe reţeaua de socializare precizînd: “Ei bine, Turda se schimbă dragii mei! […] spațiul verde de la Spitalul Municipal și spațiul verde din zona Materna ( colț cu strada Tineretului) au fost modernizate, fiind astfel create două zone frumoase, cu un design superb!!”.

Din cele câteva imagini de mai jos, voi ce părere aveţi?









BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS