Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

37 de locuri de casă pentru tinerii din Municipiul Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a atribuit 37 de loturi destinate construcției unei locuințe proprietate personală, în cartierul Șarât.

Este vorba despre loturi întabulate, fiecare cu număr cadastral, pe care tinerii beneficiari vor putea să-și construiască un cămin, în care să locuiască în anii ce vor urma.

Pentru a facilita obținerea autorizației de construcție, tinerii care au primit loturile actuale nu vor mai fi nevoiți să obțină documentație tehnică, ci – printr-o simplă cerere, adresată primăriei – își vor înscrie dreptul de folosință asupra terenurilor pe care le-au primit.

Astfel, într-un timp mult mai scurt, vor putea începe să-și construiască locuința.

„Viitorul începe astăzi – nu este doar un motto ci o realitate. Prin aceste demersuri, punem bazele unor noi generații de cetățeni ai Municipiului Câmpia Turzii. Avem un cartier întreg, nou, care se construiește sub ochii noștri, iar acest lucru ne oferă o nouă speranță, într-un viitor mai activ și într-o populație întinerită, la Câmpia Turzii”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Până acum, în cartierul Șarât, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a atribuit aproximativ 100 de loturi destinate construcției de locuințe.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS