Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Dorin Lojigan: "Mulţumesc 2021! Bun venit 2022!"

Administraţie
Tools
Typography

Bucuria are valențe diferite pentru fiecare dintre noi, dar întotdeauna suntem convinși că oamenii dragi sunt resursa inepuizabilă de bine în viața noastră. Am parcurs un an special, dar mai mult ca oricând, solidaritatea și generozitatea au fost motoarele umane care ne-au dat posibilitatea să ne exprimăm recunoștința față de cei dragi, comunitate și persoanele care ne-au fost aproape.

Astfel, în asemenea situații puterea unui simplu ”Mulţumesc” valorează mai mult decât orice alt cuvânt sau gest.

Pentru noi, anul 2021 a fost unul al provocărilor, al greutăților, dar și al reușitelor – din punct de vedere administrativ. Chiar dacă a fost greu, ne-am luptat cu pandemia, am avut instabilitate politică la nivel central, am reușit – totuși – să continuăm proiectele europene semnate în anii anteriori.

Am început lucrările la Bazinul Didactic de Înot, am asfaltat străzile Republicii și Aurel Vlaicu, precum și mai multe străzi din cartierul Șarât. Au avansat lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare. De asemenea, la Spitalul „Dr. Cornel Igna”, am avut cele mai multe achiziții, investiții și lucrări de reabilitare din toată istoria post-decembristă a acestei unități medicale.

Feedback-ul primit de la dumneavoastră arată că suntem pe drumul cel bun, dar cu siguranță NU NE VOM OPRI AICI!

2021 a marcat semnificativ calea comunității noastre pentru perioada care va urma. Încheiem acest an, care ne-a obligat să ne adaptăm noilor situații, să avem deschidere față de inovație și tehnologie, să știm să funcționăm eficient, în beneficiul dumneavoastră.

Mi-ar face mare plăcere să fim împreună la trecerea dintre ani, așa încât, vă invit pe toți în Parcul Central „Ionel Floașiu” unde va avea loc un impresionant foc de artificii.

Cu recunoștință față de ceea ce a însemnat anul 2021, aștept cu nerăbdare anul 2022, cu provocările și oportunitățile sale!

La Mulţi Ani Câmpia Turzii!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS