Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Fri, Jan
124 New Articles

Proiectul bugetului pe anul 2022 la Turda, în dezbatere publică

Administraţie
Tools
Typography

Prin prezenta aducem la cunostinta publicului, in temeiul art. 39, alin. 3 din Legea 273/2006 privind finanţele publice locale, faptul ca la nivelul municipiului Turda se afla in procedura de elaborare, actul normativ intitulat:

  • „proiectul bugetului local pe anul 2022

Textul integral al proiectului poate fi accesat pe adresa oficială primariaturda.ro la secţiunea Consiliul Local/proiecte de hotărâre supuse dezbaterii publice. O copie a documentelor părţi integrante din proiectul bugetului pot fi puse la dispozitia celor interesaţi în baza unei solicitări în formă scrisă depusă la registratura ghişeului unic al primăriei, pentru Compartimentul Relația cu Consiliului Local al Municipiului Turda, situat în Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, camera 50, în intervalul 12.01.2022 - 27.01.2022, de luni până joi, între orele 08.00-15.00 şi vineri între orele 08.00-12.30.

În contextul prevederilor art. 39, alin. 3 cei interesati pot depune în scris contestaţii privind proiectul de buget, ce vor fi depuse la registratura ghişeului unic al primăriei, in atentia doamnei Ilea Doina, director executiv al Direcţiei Economice, până în data de 27.01.2022 inclusiv.

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris contestaţii privind proiectul de buget vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Prezentul anunţ a fost afişat la data de 12.01.2022.

Primar,
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS