Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Circulaţie închisă în zona centrală din cauza reabilitării reţelei de apă

Administraţie
Tools
Typography

Ca urmare a reabilitării rețelei de apă din zona intersecției străzii Mihai Eminescu cu strada Republicii, în perioada 30.06.2022, ora 19:00 – 01.07.2022 ora 05:00, pentru desfăşurarea în siguranță a lucrărilor se va realiza închiderea circulaţiei astfel:

➡intersecția Piața Republicii cu str. Mihai Eminescu

➡intersecţia str. Bucovinei cu str. Andrei Mureşanu,

Circulaţia autovehiculelor va fi deviată:

➡pe direcţia Câmpia Turzii –Cluj Napoca  - se circulă normal – stațiile nu sunt afectate deoarece nu se închide circulația pe str. Gh. Lazăr și str. Axente Sever.

➡pe direcţia Cluj Napoca –Câmpia Turzii pe str. General Dragalina.

Mijloacele de transport în comun vor utiliza următoarele locaţii ca staţii de înbarcare – debarcare, astfel :

 • Direcţia MICRO III-TURDA NOUĂ
  • se circulă normal – stațiile nu sunt afectate deoarece nu se închide circulația pe str. Gh. Lazar si str. Axente Sever.
 • Direcția TURDA NOUĂ - MICRO III
  • str. Horea nr. 1A , lângă Colegiul Naţional Mihai Viteazul;
  • str. Gen. Dragalina nr. 105, lângă intersecţia str. Gen. Dragalina+str. Vasile Alecsandri;
  • str. Gen. Dragalina nr. 1, în faţa blocului S1, scara 3 (peste drum de intrarea în curtea Poliţiei Municipiului Turda.)
  • str. Avram Iancu, la nr. 5, în faţa magazinului de piese auto „Unix”;
  • str. Castanilor nr. 1, în faţa fostului cinematograf “Fox”;

Autobuzele de transport local de calatori vor circula:

Din Turda Nouă spre cart. Oprişani , liniile 10, 12, 13 şi18-care intră în zona industrială, vor trece prin stația temporară din zona centrală situată în zona cinematografului “FOX”(str. Castanilor nr. 1) după care vor trece pe la Spitalul Municipal pe str. Horea, şi str. Dragalina, P-ţa Romană spre Oprişani, respectiv zona industrială având alte trei staţii temporare în:

 • str. Horea între intersecţia cu străzile Bariţiu şi G-ral Dragalina (lângă C.N.M.V);- str.G-ral Dragalina nr. 105, lângă intersecţia str. Gen. Dragalina+str. Vasile Alecsandri;
 • str. General Dragalina nr. 1, în faţa bl. S1, scara III (lângă Poliţie);
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS