Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Scolari prezenti la Primaria Turda

Administraţie
Tools
Typography

Ieri şi astăzi, Primăria municipiului Turda a fost gazda activităţilor derulate de Şcoala „Andrei Şaguna" şi Şcoala „Horea, Cloşca şi Crişan" în cadrul programului „Şcoala Altfel – să ştim mai multe, să fii mai bun!". Elevii celor două unităţi de învăţământ au avut ocazia să viziteze Instituţia noastră şi să interacţioneze cu angajaţii Primăriei.

Itinerariul a inclus printre altele: sala de şedinţe, cele două cabinete(primar, viceprimar), biroul managerului public şi oficiul juridic, arhiva şi sala de oficiere căsătorii. Ieri, ghid a fost şeful Serviciului de Resurse Umane şi Relaţii cu Publicul, Roxana Popescu.
„Construcţia clădirii a început în februarie 1884, iar în noiembrie 1885 a fost finalizată. Sala de Şedinte a fost inaugurată la 13 februarie 1886, în cadrul unui bal de binefacere pentru copiii orfani. Primăria funcţionează în această clădire din 1920, până atunci fiind Prefectura comitatului Turda Arieş. În această clădire s-au păstrat corpuri de mobilier dintre cele originale(sobele din sala de şedinţe, teracota din biroul viceprimarului, birouri de lemn masiv)"
Astăzi, elevii l-au avut în mijlocul lor pe primarul Tudor Ştefănie care a răspuns cu mult drag întrebărilor puse de micuţii vizitatori, în cadrul unei întâlniri ad-hoc desfăşurată în sala de şedinţe a Primăriei.
Mulţumim şcolilor pentru că în cadrul acestui program au oferit ocazia, celor mai mici cetăţeni ai acestei comunităţi, să afle despre ceea ce înseamnă cea mai importantă instituţie din municipiul nostru şi activitatea pe care o derulează.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS