Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Sedinta extraordinara la Campia Turzii cu rectificare de buget

Administraţie
Tools
Typography

Miercuri, 14 mai 2014, la ora 14.00 are loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, pe ordinea de zi fiind un singur proiect de hotărâre supus aprobării consilierilor locali.

Mai jos, aveţi dispoziţia primarului de convocare a şedinţei şi ordinea de zi a acesteia.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,
În conformitate cu prevederile art. 39 alin. 2, alin. 3, alin. 4 şi alin. 5 din Legea nr. 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
În temeiul prevederilor art. 68 alin. (1) din Legea nr. 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

DISPUN:
Articol unic:
- Se convoacă, de îndată, în sedinţă extraordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de miercuri 14.05.2014. ora 14.oo.
- Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural ,,IONEL FLOAŞIU" Câmpia Turzii, cu următoarea:
ORDINE DE ZI:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Câmpia Turzii, pentru anul 2014.

Prezintă:
Iniţiator - Primar, Radu Ioan HANGA
- Conducerea spitalului
- Direcția Economică
- Comisiile nr. 1-5

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS