Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Cine beneficiaza de finantare nerambursabila la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Ca urmare a solicitărilor depuse la Primăria Câmpia Turzii, pentru obţinere finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes local, în domeniile culturale, de educaţie civică, social, de protecţia mediului, de implementare a programelor sportive de utilitate publică, culte religioase, conform Legii nr.350/2005 cu modificările şi completările ulterioare, a Hotărârii Consiliului Local nr.12/2014, privind aprobarea Bugetului General de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2014 şi Hotărârea Consiliului Local nr.23/2014, prin care a fost aprobat Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile, alocate de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes local;

Comisia de evaluare şi selecţie a proiectelor de interes local, cu finanţare nerambursabilă din bugetul local, numită în baza Hotărârii Consiliului Local nr.23 din 20.03.2014, anunţă public proiectele căştigătoare, în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă.

A N U N Ţ
DE ATRIBUIRE A CONTRACTELOR DE FINANŢARE NERAMBURSABILĂ
SESIUNEA I 2014

1. Ca urmare a participării la selecţia publică a proiectelor de interes local, în vederea acordării de finanțţare nerambursabilă, se vor atribui contracte de finanţare nerambursabilă, următorilor beneficiari:

ctFinantTabelBeneficiarii de finanţări nerambursabile

2. Autoritatea contractantă: MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII, cod fiscal 4354566, cu sediul în strada Laminoriştilor nr.2, telefon 0264/368001, 0264/368002, fax. 0264/365467 şi e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., atribuie contracte de finanţare nerambursabilă, beneficiarilor mai sus menţionaţi.

COMISIA DE EVALUARE ŞI SELECŢIE
Preşedinte - Petre POP
Vicepreşedinte - Mariana LAZĂR
Membri
- Andrei BENE
- Maria DEAC
- Monica UIOREAN
- Remus FILIP
- Mihail-Iuliu PĂTRUŢIU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS