Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Misterele Turzii, dezvaluite - II | FOTO-VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Trebuie să recunoaştem că există posibilitatea să vă amintiţi cum, la un moment dat, am mai scris ceva similar şi chiar am oferit şi o galerie foto în acest sens.

Şi spuneam (scriam) atunci că, cel mai probabil, lucruri pe care aproape toată lumea le vede par să rămână, pentru edili, pentru cei care ar trebui să ia decizii privind rezolvarea lor, adevărate mistere, astfel că noi am încercat - la momentul respectiv - şi încercăm şi acum să venim în sprijinul celor care ar trebui să-şi facă treaba. Adică din nou le arătăm ceea ce ei parcă se încăpăţânează să nu vadă sau, poate, se fac că nu văd sau, în cel mai nefericit caz, nu-i interesează.
De această dată, însă, nu putem să trecem cu vederea iniţiativa consilierului PSD Dorina Arion care a invitat presa locală să îi arate cu ce se confruntă unii din cetăţenii unui cartier din Turda, consilierul local sperând că, măcar aşa, cei îndrituiţi să facă ceva vor vedea. Cu alte cuvinte, cei responsabili nu se vor mai putea preface că "afară plouă" măcar şi pentru faptul că, dacă plouă, "afară se face noroi, bă, într-un oraş european cu pretenţii de oraş turistic, bă!" (asta e de la noi, mai cu năduf, aşa, că parcă începe să ni se aplece democraţia când îi vedem cum nu văd. În fine...).
Pe scurt, mai jos aveţi câteva imagini, de la noi, pe care - cel puţin nouă înşine - ne promiseserăm că vi le vom arăta într-un viitor nu prea îndepărtat - dar şi concluziile consilierului Dorina Arion după plimbarea prin cartierul cu pricina (imaginile noastre fiind din alte zone decât cele la care făcea referire Dorina Arion).

{gallery}2014/140916mistereTurda2{/gallery}

{vimeo}106319146{/vimeo}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS