Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Rocada Hanga-Lojigan

Administraţie
Tools
Typography

Reprezentantul Câmpiei Turzii în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) "Apa Văii Arieşului" (AVA) a fost schimbat azi de către membrii forului deliberativ local de la Câmpia Turzii.

Dacă prin HCL 36 din 21 martie 2013 reprezentantul Câmpiei Turzii în cadrul AVA devenea viceprimarul de atunci al Câmpiei Turzii din partea USL (venit pe filiera PNL), Dorin Lojigan, astăzi consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre prin care Dorin Lojigan a fost revocat din funcţia de memebru în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Apa Văii Arieşului".
"Considerăm că municipiul Câmpia Turzii trebuie reprezentat în Asociaţia AVA la cel mai înalt nivel decizional", susţineau, în expunerea de motive ce însoţea proiectul de hotărâre, cei şase iniţiatori ai acestui proiect: Csutak Ludovic (UDMR), Samoilă Gal (PSD), Avram Gal (PC - viceprimar), Florin Popescu (PSD), Gheorghe Rece (PSD) şi Monica Uiorean (PSD).
Ce este interesant e faptul că în aceeaşi expunere de motive cei şase mai semnau altceva: "iniţiem prezentul proiect de hotărâre în vederea înlocuirii domnului consilier Dorin Nicolae Lojigan în Adunarea Generală AVA, cu domnul Primar Radu Hanga".
Adică cei şase sunt de părere că municipiul trebuie reprezentat la cel mai înalt nivel aşa că vor schimbarea lui Dorin Lojigan direct cu primarul Radu Hanga. Însă interesant este, totuşi, că la articolul al doilea al proiectului de hotărâre se spune că se desemnează ca membru în Adunarea Generală a AVA domnul "...." adică s-au pus puncte de suspensie urmând ca în cadrul şedinţei să fie propuneri, asta în timp ce în expunerea de motive se preciza cât se poate de clar că se doreşte schimbarea lui Dorin Lojigan cu Radu Hanga.
Punctul pe "i" l-a pus cel care l-a înlocuit pe Dorin Lojigan în funcţia de viceprimar, unul din cei şase care semnează expunerea de motive şi, alături de ceilalţi cinci este şi iniţiatorul proiectului de hotărâre: Avram Gal. Astfel, Avram Gal l-a propus ca membru reprezentant al Câmpiei Turzii în AG a AVA pe primarul Radu Hanga. Nicio altă propunere nu s-a mai făcut de către niciun consilier, astfel că s-a trecut la vot secret.
"După numărarea votului s-a constatat următorul rezultat: din totalul de 18 voturi exprimate au fost 11 voturi pentru şi 7 voturi abţinere. În consecinţă, domnul primar Radu Ioan Hanga este noul membru în AGA la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară «Apa Văii Arieşului»", spunea, la finalul procedurii de vot şi a numărării voturilor, consilierul Sabin Ghemeş, preşedintele comisiei de numărare a voturilor din cadrul Consiliului Local Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS