Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Peste 25 de miliarde lei vechi alocati bugetului Campiei Turzii dupa rectificarea bugetului de stat

Administraţie
Tools
Typography

Ministerul Finanţelor Publice, prin adresa nr. 24.462 din 05.08.2015 şi a Deciziei Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj nr.974 din 04.08.2015, cu privire la modificarea sumelor defalcate din TVA şi a cotei defalcate din impozitul pe venit, pentru anul 2015, au fost repartizate bugetului local al municipiului Câmpia Turzii, următoarele sume:

- aproximativ 400 mii lei, pentru finanţarea Hotărârilor Judecătoreşti pentru plata salariilor pentru persoanele din învăţământ preuniversitar de stat;
- aproximativ 1500 mii lei, pentru echilibrarea bugetului local şi
- aproximativ 700 mii lei, cote defalcate din impozitul pe venit.

Primarul municipiului, Radu HANGA, declară: “Intenţionăm să alocăm aceste sume pentru continuarea unor proiecte iniţiate în domeniul modernizării drumurilor, parcurilor, locurilor de joacă precum şi a îmbunătăţirii infrastructurii şcolare, inclusiv creşă, şi sănătate: Centrul Primiri Urgenţe la Spitalul Municipal «Dr.Cornel Igna» Câmpia Turzii.”

SERVICIUL RELAȚII PUBLICE

{fcomment mail_to=This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS