Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Sat, Dec
76 New Articles

Şedinţă la Câmpia Turzii cu două puncte pe ordinea de zi

Administraţie
Typography

Prin Dispoziţia 738/6.11.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru 7 noiembrie 2018 la ora 16.00.

Programată a se desfăşura în sala “Europa” a Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are pe ordinea de zi două puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr.193/2018 privind actualizarea devizului general pentru obiectivul de investiții „Lucrări de modernizare străzi în Municipiul Câmpia Turzii”.
  2. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr.194/2018 privind aprobarea devizului general centralizator și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Mobilitate urbană alternativă în municipiul Câmpia Turzii”, cod SMIS 126904.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS