Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, Jul
309 New Articles

VIDEO | Lucrările la blocul de locuințe pentru tineri de pe strada Zambilelor sunt în plină desfășurare!

Administraţie
Typography

Aşa cum i-a obişnuit deja pe turdeni, primarul Cristian Matei anunţă parte din activităţile în care administraţia locală e implicată sau e parte, pe reţeaua de socializare facebook, postările fiind însoţite de imagini şi/sau videoclipuri.

Lucrările la blocul de locuințe pentru tineri de pe strada Zambilelor sunt în plină desfășurare!

Proiectul este finanțat de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) și prevede construirea unui bloc cu 48 de apartamente, care vor fi acordate tinerilor pe baza solicitărilor depuse. Valoarea investiției este de de 7.441.293 lei.” scria primarul turdean pe facebook.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS