Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Un nou comunicat interesant de la Consiliul Judeţean Cluj

Administraţie
Tools
Typography

Aşa cum ne obişnuise la un moment dat sub semnătura lui Păunel Tişe, iată că şi de această dată Consiliul Judeţean Cluj transmite un comunicat de presă cel puţin interesant.

Evident, comunicatul a fost transmis de pe adresa instituţiei, cu antetul instituţiei samd.

Cu un titlu ceil puţin interesnat - “Directorul ilegalist de la D.G.A.S.P.C. Cluj face campanie electorală pe seama angajaților onești din direcție” - instituţia transmite un comunicat în cinci puncte în care lasă să se înţeleagă că primează acuzele mai mult decât probele.

Iată cele cinci puncte care constituie “miezul” comunicatului (eventualele greşeli aparţin semnatarului comunicatului, noi prezentând cele cinci puncte în exact forma primită):

  1. Directorul D.G.A.S.P.C. Cluj a încadrat/angajat ilegal mai multe persoane în anul 2017, deși i s-a atras atenția că încalcă legea;
  2. Problema acestor încadrări/angajări a fost soluționată definitiv de instanța de judecată, care a stabilit fără echivoc că instituția CJC are dreptate și că directorul ilegalist trebuie să încadreze corect angajații, conform legii;
  3. Consiliul Județean Cluj va respecta hotărârea instanței și legea;
  4. Vina exclusivă aparține conducerii D.G.A.S.P.C. Cluj care refuză constant să respecte legea și hotărârile judecătorești;
  5. Asistăm la o manipulară odioasă, executată chiar de directorul D.G.A.S.P.C. Cluj, care în mod jalnic încearcă să profite de nemulțumirea unor oameni onești, nemulțumire creată chiar de acest ilegalist dovedit.
  6. Semnat “Biroul de presă”, comunicatul nu că e sec, dar pare să fie şi lipsit de unele probe cu care să argumenteze cele susţinute, mai ales la ultimul punct.

Spre exemplu - pornind de la însuşi titlul acuzator al comunicatului de presă ce poartă antetul Consiliului Judeţean Cluj - putem chiar să ne întrebăm cum face directorul ilegalist al DGASPC Cluj campanie electorală pe seama angajaţilor oneşti din direcţie? Că dacă tot dai un astfel de titlu, poate şi explici acel titlu în corpul comunicatului.

Sau poate Consiliul Judeţean Cluj, care semnează acest comunicat, l-a adrsat specific celor care citesc doar titluri şi lozinci, fără a mai fi preocupaţi de balastul din comunicat, care se şi vede ce legătură are cu titlul...

Aşteptăm, aşadar, lamuriri din partea instituţiei judeţene, altfel acest comunicat nu poate fi considerat decât o fumigenă de lansat - ce să vezi - în aşa-zisa campanie în care spiritele par a fi din ce în ce mai aprinse.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS