Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Dorin Lojigan - divortul anului la Campia Turzii

Social
Tools
Typography

La conferinţa de presă organizată de viceprimarul Câmpiei Turzii la sediul filialei locale a PNL, Dorin Lojigan a anunţat, printre rânduri, că se pregăteşte de ceea ce ar putea fi cel mai celebru divorţ al anului cel puţin la Câmpia Turzii.

Numit de către Alexandru Sabău - managerul general al Companiei de Apă Arieş - ca fiind "un excelent avocat de divorţuri", Dorin Lojigan - de această dată în calitate de persoană fizică, de cetăţean beneficiar de serviciile oferite de CAA - a anunţat că va demara o acţiune în instanţă a cărei finalitate ar fi divorţul între CAA şi nişte sume pe care compania le-ar fi încasat - susţine Lojigan - ilegal ca tarif de canalizare.
Mai concret, după ce instanţa i-a dat câştig de cauză referitor la hotărârea Consiliului Local Câmpia Turzii prin care cota de apă uzată tarifată de CAA este de 100% din apa rece furnizată de companie - hotărâre ilegală din moment ce nu a avut la bază un studiu aşa cum prevede legea - cetăţeanul Dorin Lojigan doreşte să acţioneze CAA în instanţă pentru recuperarea sumelor încasate, cum ar veni, ilegal de Compania de Apă Arieş pe partea de servicii de canalizare.
"Următorul pas va fi să dau în judecată Compania de Apă pentru a mi se restitui sumele pe care în mod nelegal, începând cu luna martie 2010, mi le-a încasat, sume în cuantum de 20% din suma pe care a încasat-o ca tarif la serviciile de canal furnizate", spunea Dorin Lojigan precizând că nu e vorba de bani - undeva la 150-200 de lei - ci, mai degrabă, de un principiu care trebuie respectat: "dacă au încasat aceşti bani în mod nelegal, în mod legal trebuie să-i restituie ca urmare a anulării acestei hotărâri de Consiliu Local".
Cu atât mai mult cu cât divorţul în instanţă dintre CAA şi sumele pe care CAA le-ar fi încasat ilegal este o reuşită, Dorin Lojigan anunţă că avocatul care i-a luat locul la cabinetul la care nu mai poate profesa de când este viceprimar susţine şi alţi cetăţeni care doresc, asemeni viceprimarului de la Câmpia Turzii, să acţioneze în instanţă Compania de Apă Arieş pentru recuperare de sume tarifate - pare-se - ilegal la canalizare.
În cazul în care se mai găsesc cetăţeni care să acţioneze în acest sens, se anunţă un sezon plin de divorţuri între CAA şi sume de bani, după o idee a unui "excelent avocat de divorţuri".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS