Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Începând din 5 decembrie, AMoS ED oferă decorațiuni de Crăciun confecționate de voluntari, în schimbul unor donații pentru proiectele non-profit

Social
Tools
Typography

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) organizează un eveniment de strângere de fonduri cu ocazia Crăciunului, pentru a crește calitatea proiectelor non-profit.

Începând cu 5 decembrie, vă așteptăm în fiecare weekend la Târgul de Fapte Bune (Târgul de Crăciun, secțiunea dedicată ONG-urilor) din Parcul Central, unde puteți susține proiectele non-profit printr-o donație, în schimbul unei decorațiuni de Crăciun confecționată manual de către voluntari. Strângerea de fonduri are ca scop colectarea de resurse pentru a îmbunătăți calitatea inițiativelor civice și pentru tineret ale anului următor.

De asemenea, Târgul de Fapte Bune reprezintă și un punct de colectare pentru aparatura digitală, în cadrul proiectului Connect:ED. Dacă dețineți dispozitive pe care nu le mai folosiți (tastatură, mouse, smartphone, laptop, monitor, cabluri, periferice, etc, indiferent de starea în care se află) și doriți să aduceți un miracol de Crăciun copiilor din medii defavorizate care nu au acces la aparatură digitală, le puteți dona către Connect:ED, la standul Asociației pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică. Componentele vor fi recondiționate și oferite copiilor, prin intermediul școlilor partenere, pentru a le oferi acces la educație.

Vă așteptăm la Târgul de Crăciun, începând de astăzi, 5 decembrie, ora 17:30, în Parcul Central Turda.

Pentru a afla mai multe detalii despre organizație, dar și despre evenimentul descris mai sus puteți accesa pagina noastră de Facebook AMoS ED and Da Vinci, pagina de Instagram amosed.romania, cât și site-ul nostru www.amosed.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS