Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

CAMPIA TURZII: Jolidon ar putea incepe activitatea cu 50 de angajati

Social
Tools
Typography

Începerea activităţii la Câmpia Turzii de către societatea Jolidon pare să fie tot mai aproape de realitate. Anunţată cu ceva timp în urmă, prezenţa Jolidon la Câmpia Turzii în calitate de angajator urmează să fie simţită cât de curând.

În conferinţa de presă a lunii februarie organizată la primăria Câmpia Turzii, primarul Radu Hanga preciza: "încep cu 50 de persoane, sperăm să ajungem la 200 de persoane" menţionând că, deşi la început nu au fost foarte multe persoane care să-şi vi depus CV-urile pentru a munci pentru Jolidon, în timp numărul de doritori a ajuns la peste 450 de persoane.
În plus, şeful Serviciului de Asistenţă Socială al Primăriei Câmpia Turzii - Floriana Prahoveanu - spunea că din cele 454 de persoane care şi-au depus CV-uri doar 182 au specificat că au calificare sau abilităţi în domeniul confecţiilor. "Au fost două interviuri la care au participat 127 de persoane şi s-a făcut o evaluare superficială, urmând o probă de lucru care are loc după ce instalează maşinile la Câmpia Turzii", mai spunea Floriana Prahoveanu, care preciza că reprezentanţii Jolidon au anunţat că, iniţial, vor aduce 50 de maşini de cusut şi "dacă lucrurile merg bine, vor ajunge la 200".
Această cifră de 200 de angajaţi a fost avansată şi de primarul Radu Hanga, în speranţa că Jolidon va aduce - dacă lucrurile merg bine - la Câmpia Turzii un umăr de 100 de maşini de cusut, ceea ce presupune că ar fi 100 de angajaţi iar în cazul în care s-ar organiza activitatea pe două schimburi, numărul de angajaţi ar putea creşte la 200.
Întrebată care va fi situaţia în cazul în care prea puţine persoane ar trece proba de lucru, Floriana Prahoveanu adăuga că este în pregătire un al treilea interviu şi, probabil, "se vor gândi un curs de calificare", curs la care cei mai bine pregătiţi din cei care au dat proba de lucru "vor face şi mentoratul pentru cei care sunt mai puţin tari în cunoştinţe".
Cu precizarea că majoritatea persoanelor care s-au arătat interesate de un loc de muncă la secţia pe care Jolidon ar deschide-o la Câmpia Turzii sunt femei, Floriana Prahoveanu spunea că printre persoanele interesate au fost şi doi bărbaţi "care au mai lucrat în domeniu, dar nu strict pe cusut la maşină - că asta era cerinţa în domeniu - şi au fost chemaţi la cluj să fie angajaţi acolo".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS