Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Donatii de la "Maica Tereza" pentru spitalul din Campia Turzii

Social
Tools
Typography

Ieri, 12 iunie 2014, o delegaţie formată din reprezentanţii Asociaţiei "Maica Tereza - Protectoarea Persoanelor cu Dizabilităţi" Câmpia Turzii, s-a deplasat la Spitalul Municipal Câmpia Turzii pentru a viziona saloanele mobilate prin contribuţia asociatiei.

Astfel Asociaţia a donat spitalului paturi, cărucioare cu rotile, televizoare şi alte materiale sanitare cu care au fost mobilate două saloane din aripa paleativa a spitalului.
Încă de la începutul activităţii ei, asociatia şi-a propus să contribuie la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor din Turda, Câmpia Turzii şi localităţile limitrofe.
"Acesta a fost un prim pas al proiectului nostru urmând ca în curând să facem acelaşi lucru şi în Spitalul din Turda", menţionează preşedintele asociaţiei, Deak Andrei.
Deşi este înfiinţată de curând, un număr mare de persone cu dizabilităţi şi-au exprimat dorinţa de a se înscrie în asociaţie. Pe această cale dorim să aducem la cunoştinţa celor care vor să adere la asociaţia "Maica Tereza - Protectoarea Persoanelor cu Dizabilităţi" Câmpia Turzii să ne contacteze la nr. de telefon 0755-745705 sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
"Dorim să organizăm, în viitorul apropiat, o întalnire între persoanele cu dizabilităţi, aparţinătorii lor şi medici specialişti. In acest proiect vom angrena şi alte asociaţii de profil cu care asociaţia a încheiat parteneriate", susţine Deak Andrei.
De asemenea, mulţumim şi d-lui manager Tiberiu Vedean pentru deschiderea şi susţinerea pe care a arătat-o faţă de asociaţie.

Cătălina Mărginean
reprezentant Asociaţia
"Maica Tereza - Protectoarea Persoanelor cu Dizabilităţi", Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS