Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

La spitalul turdean activitatea e în condiţii cvasinormale

Sănătate
Tools
Typography

Azi, 16 aprilie, spitalul municipal Turda a transmis public o informare din care cetăţenii turdeni să înţeleagă cum, în perioada pandemiei, se desfăşoară activitatea în instituţia spitalicească turdeană.

Informare – 16.04.2020 – Spitalul Municipal Turda

➡ Activitatea medicală se desfășoară în condiții cvasinormale, majoritatea pacienților care se internează în spital sunt testați COVID-19, cei pozitivi fiind îndrumați către spitalele din Cluj-Napoca, unde se tratează pacienții cu coronavirus.

➡ Deocamdată NU există cazuri internate cu COVID-19 și nici personal medical infectat la Spitalul Municipal.

➡ De două zile a început o campanie masivă de testare a întreg personalului medical, care se va finaliza cel mai probabil săptămâna viitoare.

➡ În momentul de față la Spitalul Municipal Turda sunt suficiente stocuri de materiale de protecție și dezinfectanți, în așa fel încât activitatea medicală să se desfășoare fără expunerea personalului.

➡ De la debutul pandemiei au fost mai multe cazuri diagnosticate pozitiv cu COVID-19 care au staționat în zona de triaj (corturi) organizată în curtea Spitalului Municipal, dar toate aceste cazuri au fost transferate către instituțiile medicale din Cluj-Napoca.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS