Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Primăria Turda anunţă că Prefectura Cluj a elaborat Ghidul de informare și prevenție a infectării cu COVID-19

Sănătate
Tools
Typography

Primăria Turda anunţă cetăţenii municipiului că, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să afle informaţii despre COVID-19 sau despre modalităţile de prevenire a infectării ori alte tipuri de informaţii, Prefectura Cluj a elaborat un ghid de in formare şi prevenţie.

Materialul a fost realizat de Prefectura Cluj împreună cu Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Casa de Asigurări de Sănătate Cluj, Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, Spitalul Clinic Județean Cluj, Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, Asociația Medicilor de Familie Cluj, cu suport din partea Colegiului Farmaciștilor, Universității de Medicină și Farmacie Cluj și al organizațiilor neguvernamentale de profil.

Ghidul poate fi consultat aici: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2020/11/Ghid-de-informare-si-de-preventie-a-infectarii-cu-noul-coronavirus-covid-19.pdf

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS