Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

9 fluxuri de vaccinare pentru cadrele didactice la nivelul judeţului Cluj

Sănătate
Typography

La nivelul județului Cluj au fost stabilite 9 fluxuri de vaccinare pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar şi universitar, 6 fluxuri cu AstraZeneca şi 3 fluxuri cu Pfizer.

Aceste fluxuri sunt stabilite în 4 centre de vaccinare la nivelul municipiului Cluj-Napoca, după cum urmează:

Învățământ PREUNIVERSITAR (6):

▫️  2 fluxuri de vaccinare cu AstraZeneca → la Colegiul Tehnic de  Transporturi „Transilvania”;

▫️  2 fluxuri de vaccinare cu AstraZeneca → la Școala Generală „Iuliu Hațieganu“;

▫️  2 fluxuri de vaccinare cu Pfizer → la Școala Gimnazială „Ion Creangă“.

Învățământ UNIVERSITAR (3):

▫️  2 fluxuri de vaccinare cu AstraZeneca → la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca;

▫️  1 flux de vaccinare cu Pfizer → la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Conform datelor transmise de la nivelul Ministerului Educației și Cercetării, există 4.298 cadre didactice care nu s-au vaccinat încă şi care pot beneficia de aceste noi fluxuri.

Programările pentru vaccinare se stabilesc pe liste la nivelul fiecărei unități de învățământ, sunt centralizate la nivelul Inspectoratului Școlar şi transmise către Direcția de Sănătate Publică, respectiv către centrele de vaccinare, în ceea ce privește învățământul preuniversitar. Procedura este similară şi pentru învățământul universitar, prin intermediul Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Pe 26 februarie a fost demarată vaccinarea cadrelor universitare, urmând ca de luni să înceapă vaccinarea şi pentru mediul preuniversitar.

Această campanie va dura aproximativ o săptămână, în funcție de numărul de persoane care vor opta pentru vaccinare şi în funcție de tipul de vaccin administrat, se va efectua doza a doua la termen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS