Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Un nou centru de vaccinare la Turda

Sănătate
Tools
Typography

Al treilea centru de vaccinare din municipiul Turda a fost deschis la Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” fapt care creşte capacitatea de vaccinare în municipiul Turda la 325 de persoane vaccinate zilnic.

În total, la Tuurda au fost vaccinate până acum 11.740 de persoane.

Pe această cale, mulțumim tuturor cadrelor medicale implicate care depun toate eforturile pentru ca acest lucru să fie posibil. Prin deschiderea acestor centre, tot mai multe persoane reușesc să se vaccineze și astfel, om cu om, punem virusul în izolare.” scria, pe facebook, primarul Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS