Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Mon, Jun
202 New Articles

Eleva Mara Ielciu, de la Școala Gimnazială “Teodor Murășanu” a obținut locul 1 la faza judeteana a Concursului național de chimie “Raluca Ripan”

Mara Ielciu

T. Murăşanu
Typography

În urma desfășurării etapei județene a Concursului național de chimie pentru elevii de clasa a VII-a “Raluca Ripan”, eleva Mara Ielciu, din clasa a VII-a B, Școala Gimnazială “Teodor Murășanu”, Turda, coordonată de doamna prof. Mihaela Hădărean, a obținut  locul I (totalizând 51,3 puncte) și s-a calificat la faza națională a competiției care va avea loc la București, în perioada 8-10 iunie 2018.

Le felicităm, atât pe elevă cât și pe doamna profesoară, și le dorim succes la etapa următoare a concursului!

Director Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”,
Prof. Gianina Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS