Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesajul primarul Cristian Matei de Ziua Internaţională a Educaţiei

Diverse
Tools
Typography

De Ziua Internațională a Educației, transmit un gând de respect și recunoștință tuturor învățătorilor, profesorilor, educatorilor, elevilor și părinților care înțeleg că educația este cel mai important pilon al civilizației și al societății și pun atâta suflet și dăruire în desăvârșirea unor idealuri nobile.

Dascălii sunt niște eroi. Sunt cei care, alături de părinți, ne îndrumă în această viață și ne ajută să ne construim, să evoluăm, să devenim ceea ce ne este predestinat. Vă mulțumim pentru tot ceea ce sunteți! Dumnezeu să vă dea tot ce este mai bun!

La mulți ani, profesori de pretutindeni, elevi și părinți!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS