Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Şanse pentru o creşă nouă pe strada Mihai Viteazu din Turda

Diverse
Tools
Typography

Pe pagina sa de facebook, primarul Cristian Matei anunţă: “Vești bune, proiectul «Construire creșă medie în municipiul Turda, Str. Mihai Viteazu Nr. 43, județul Cluj» a fost introdus pe Lista Sinteză a subprogramului «Unități și instituții de învățământ de stat» derulat prin Compania Națională de Investiții”.

Am făcut toate demersurile necesare pentru ca în locul unei creșe mici să fie cuprinsă la finanțare construirea unei creșe medii, pentru aproximativ 70 de copii, cu amplasamentul în zona Oprișani”, mai precizează edilul turdean.

Detalii despre proiect găsiți pe site-ul CNI: 

https://www.cni.ro/admin/upload/1/Documente/Proiecte%20tip/Cresa_medie.pdf

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS