Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Fri, Jun
122 New Articles

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Diverse
Tools
Typography

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea ce privește activitățile de educație non-formală în rândul tinerilor din Turda și Câmpia Turzii.

Nenumărate proiecte și inițiative organizate și implementate de către AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială au fost posibile datorită sprijinului continuu oferit de către Compania de Apă Arieș, proiecte care au contribuit inevitabil la formarea și modelarea unei comunități locale mai bune, având impact în special asupra tinerilor liceeni din zonă.

Anul 2022 a adus multe reușite civice alături de CAA încă de la început și sperăm ca restul anului să decurgă cel puțin la fel de bine și să putem face lumea un loc puțin mai bun, proiect cu proiect.

Câteva dintre inițiativele realizate de către Alianța pentru Mobilitate Socială în parteneriat cu Compania de Apă Arieș sunt:

Training #PublicSpeaking - training în cadrul căruia tinerii participanți și-au dobândit noi metode de a-și formula și susține opiniile, în fața unui public, potrivit contextului în care se află.

Training #Autoreglare Emoțională - în cadrul trainingului participanții au aflat cum își pot recunoaște și stăpâni emoțiile în mod constructiv.

Workshop #Advocacy - workshop-ul a dublat ca și eveniment de deschidere al proiectului Consiliul Local al Tinerilor și a avut ca scop introducerea participanților în concurs și luarea la cunoștință de către aceștia a demersului decizional la nivel de administrație publică.

Training #Persuasiune&Vânzări - trainingul a făcut parte din Centrul de Fapte Bune care are ca scop strângerea de fonduri financiare în organizatie care vor fi investite în programe educaționale insuficient deservite, cum ar fi programul DaVinci.

Training #Copywriting - acest training a reușit să învețe peste 20 de tineri cum să își aleagă cuvintele și formatul în care le transpun, în așa fel încât să își facă vocea cât mai auzită, de oamenii potriviți.

Având un istoric de implicare în comunitate de peste opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele AMoS, urmărește pagina de Facebook
AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială și (https://www.facebook.com/amos.faptebune),
pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS