Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Proiectul “Educăm activ în mediul rural” a ajuns la final

Diverse
Tools
Typography

Susţinut şi finanţat Consiliul Judeţean Cluj, proiectul “Educăm activ în mediul rural”.

Obiectivul proiectului a fost împlinit cu succes! 10 tineri mentori super pregătiţi care, voluntar, au pus în practică cele învăţate, oferind primul atelier de igienă pentru copiii din medii defavorizate, iar 157 de copii au fost educaţi în bune practici pentru igienă.

De asemenea, 62 de copii ai claselor gimnaziale din Ceanu Mare au învăţat despre igienă prin metode corecte ale spălării pe mâini sau rebusuri tematice, iar finalul a fost marcat cu cadouri şi diplome.

În cadrul proiectului s-a creat o dezvoltare ACTIVă: voluntarii şi-au testat abilităţile de predare iar copiii au învăţat ceva nou.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS