Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Activitate informativ-preventivă alături de elevii de la şcolile din Luncani şi Luna

Diverse
Tools
Typography

Luni, 31 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Siguranță Școlară au derulat o serie de activități preventive în cadrul Școlilor Gimnaziale Luncani și Luna, cu elevii claselor V-VII.

Astfel, în baza Planului Teritorial Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor, polițiștii au prezentat tematicii legate de siguranța în mediul on-line,  fenomenul de bullying, modalitățile de gestionare a conflictelor între elevi, dar și cu privire la măsurile de prevenire a faptelor antisociale.

La activitatea au participat un număr de 120 de elevi și 8 cadre didactice.

Lucrătorii Biroului de Siguranță Școlară vor fi prezenți în unitățile de învățământ pe tot parcursul anului, pentru a oferi informații și suport specializat pe linia de competență, atât elevilor cât și cadrelor didactice sau părinților.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS