Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Daria Cosmina Cloța - o poveste ce merită o continuare frumoasă

HCC
Tools
Typography

Daria Cosmina Cloța este o elevă reprezentativă pentru generația de absolvenți 2021 și în același timp pentru municipiul nostru, fiind de altfel una dintre cele 3 ”șefe de promoție 2021” de la Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda.

Iată ce spunea la Festivitatea de premiere din 11 iunie 2021:
”Stimată doamnă director, stimate domnule director, domnilor profesori, invitați și dragi colegi, permiteți-mi să vă mulțumesc tuturor celor care ne onorați cu prezența acceptând invitația lansată de întreg colectivul claselor a 8-a de a participa la acest fericit eveniment , organizat în cinstea încheierii unei etape deosebit de importante din viața noastră- scumpii ani de gimnaziu. E ziua în care facem bilanțul celor bune și celor rele! E ziua ultimului clopoțel în această școală!

Uite-ne aici, nouă ani de când împărtășim emoții, clipe, dezamăgiri, bucurii, devenind tot mai puternici împreună. Am crescut, ne-am dezvoltat personalitățile, am excelat totul sub ochii familiei și ai cadrelor didactice care ne-au călăuzit pașii spre această frumoasă, surprinzătoare și înfricoșătoare cale a necunoscutului. Nu voi spune acum că drumurile noastre se despart, deoarece e un clișeu, iar viața poate fi atât de imprevizibilă. Vom rămâne mereu uniți de un fir de ață invizibil prin amintirile pe care le-am creat împreună.

Ce am învățat în toți acești ani? Pe lângă toată materia parcursă, am învățat de la persoanele din jurul nostru să fim curajoși, să acceptăm provocările care apar în cale și să ținem capul sus, indiferent de finalul poveștii. Am văzut cât de puternică poate fi vocea unui grup unit și ce rol are încrederea în forțele proprii. Domnii profesori, care au reflectat în noi cea mai bună versiune a lor, ne-au înconjurat cu dragoste și ne-au modelat personalitățile ajutându-ne să devenim oamenii de azi, pregătiți și entuziasmați să ne continuăm călătoria în această lume mare și plină de surprize.

Totul a fost, într-adevăr , o călătorie care a avut obstacole, dar și indicii. O poveste care merită o continuare frumoasă și un final fericit. Cu prilejul încheierii acestei etape din viața noastră, dorim să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături: familiei, cadrelor didactice, conducerii școlii.

Cu deosebită recunoștință, îi mulțumim doamnei învățătore (n. r.: Ancuța Corla) care ne-a deschis primele uși spre universul școlar în clasa pregătitoare!

De asemenea, le mulțumim domnilor diriginți pentru tot sprijinul acordat, determinarea, răbdarea și implicarea de care au dat dovadă!

Aș dori să închei discursul adresându-mă colegilor mei. Dragi colegi, știu că ceea ce urmează pare să vă sperie, dar să vă amitiți un lucru: Viața este o carte a cărei autor, narator și personaj principal ești chiar tu. Prin urmare, ai grijă cu ce cuvinte îți așterni povestea în propria carte , la ceas de seară, la lumina singurei lumânări rămase aprinse (Daria Cosmina Cloța)”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS