Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

VIDEO | Un autoturism s-a răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida. Şoferul nu era atent la drum, având alte preocuupări la volan

Aiţilop
Tools
Typography

Un conducător auto care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est din direcţia Apahida spre Vâlcele, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenţia, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ulterior părăsit partea carosabilă.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 15.00, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe centura de Ocolire Vâlcele-Apahida.

Pompierii au găsit la locul accidentului un bărbat încarcerat în autoturism și o femeie ieșită din acesta. Echipajele specializate au acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului, extragerea acestuia și predarea către echipajul SMURD, pentru a fi transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta era conștient și cooperant.

Femeia care era pasager în autoturism a fost consultată de un echipaj SAJ și a fost trnasportată la spital cu afecțiuni ușoare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS