Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Tue, Jan

Poliţia a confiscat 5 metri cubi de lemne în valoare de 800 de lei

Aiţilop
Typography

În cursul zilei de 13 ianuarie, a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvce, în colaborare cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj au efectuat un control de specialitate cu scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite înregistrate în domeniul silvic.

Astfel, controlului efectuat unui agent economic de pe raza comunei Gilău a condus la constatarea unei abateri de la prevederile în vigoare, fiind aplicată o sancțiune contravențională și dispusă măsura complementară de confiscare a cantității de 5,02 mc de material lemnos, în valoare aproximativă de 800 de lei.

Verificările autorităților vor continua și în următoarea perioadă.

* * *

De asemenea, la data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat, în colaborare cu jandarmii clujeni și reprezentantul Agenției pentru Pescuit si Acvacultură – Filiala Cluj o activitate pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite din domeniul piscicol.

Astfel, pe râul Somesul Mic au fost derulate verificări privind respectarea normelor legale ale activității de pescuit în habitatele piscicole naturale.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 11 abateri de la prevederile în vigoare, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.400 de lei .

Polițiștii recomandă respectarea legislației privind pescuitul și acvacultura, a condițiilor în care permisul de pescuit a fost eliberat, precum și a perioadelor/ zonelor în care această activitate este permisă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS