Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

AȚI  VĂZUT-O? Maria Călugăr a plecat în 20 ianuarie de la domiciliu şi nu s-a mai întors

Aiţilop
Tools
Typography

O femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 20 ianuarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie a.c., în intervalul orar 15.00 – 21.00, CĂLUGĂR MARIA, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime 1.70 m, greutate aproximativ 110 kg, păr șaten prins în coadă la spate,  forma feței ovală, ochi căprui.

Semne particulare: aluniță sub ochiul stâng

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o cămașă de culoare bej sau crem cu motive florale.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS