Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr

Tânăr de 29 de ani prins băut şi fără permis la volan

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Iara, care se deplasa cu un autoturism pe DJ 107 M, în interiorul localității Băișoara, fără a deține permis de conducere.

Testarea cu aparatul etilotest a celui în cauză a indicat o concentrație de 0.36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu OUG 195/2002R .

Totodată, în cauză sunt desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS