Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Bărbat din Câmpia Turzii cu mandat de executare a pedepsei, acum vede penitenciarul Gherla pe dinauntru

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 24 august a.c., în cadrul unei acțiuni derulate în vederea identificării persoanelor pe numele cărora există mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii – Biroul de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate.

Cel în cauză are de executat pedeapsa pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni de închisoare, în urma săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în baza mandatului emis de către magistrații Judecătoriei Turda.

Bărbatul a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS