Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May

“Fetilii” au tânjit la “înţoleală”... Dar dacă după colţ pândesc hainele vărgate?

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul zilei de duminică, 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au efectuat activități informativ-operative privind săvârșirea unor fapte de furt din societăți comerciale situate în municipiul Cluj-Napoca.

În cadrul activității, în jurul orei 15.30, polițiștii au depistat într-un centru comercial trei femei, cu vârstă cuprinse între 26 și 50 de ani, care ar fi avut asupra lor articole vestimentare și obiecte decorative, bănuite de a fi sustrase din societățile comerciale.

Ulterior, în baza unui mandat emis de Judecătoria Cluj-Napoca, în jurul orei 19.20, polițiștii au efectuat o percheziție în municipiu Cluj-Napoca, la locuința uneia dintre femei, fiind descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauzele aflate în documentare.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS