Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Câmpia Turzii: 49 de persoane legitimate, 28 de autovehicule controlate şi 22 de sancţiuni contravenţionale aplicate

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 12 februarie a.c., în intervalul orar 09:00 - 13:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Câmpia Turzii au organizat o acţiune pe raza municipiulului şi a comunelor arondate.

Poliţiştii au acţionat punctual în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, D.J.150 și DN 15 E60, în scopul creșterii gradului de siguranţă rutieră, prevenirii și combaterii infracțiunilor de natură judiciară și economică, respectarea normelor legale privind activitatea de transport public şi circulaţia pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 49 de persoane şi au fost controlate 28 de autovehicule. Totodată au fost verificaţi 5 producători agricoli şi 6 persoane fizice autorizate.

Au fost conduse la sediul unităţii de poliţie 4 persoane pentru clarificarea unor aspecte legate de comiterea unor fapte ilicite.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, 15 dintre ele pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică şi 3 pentru alte abateri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS