Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, Apr

Bărbat din Ceanu Mare care avea de executat închisoare, prins de poliţie şi predat reprezentanţilor penitenciarului Gherla

Aiţilop
Typography

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au desfășurat o acțiune în vederea depistării persoanelor pe numele cărora există mandate de executare a pedepsei, precum şi a altor persoane urmărite în temeiul legii.

În cadrul acțiunii organizate de polițiști a fost depistat un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Cel în cauză – un bărbat de 38 de ani, din comuna Ceanu Mare, județul Cluj, are de executat 1 an, 5 luni și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în baza mandatului emis de către Judecătoria Turda.

Bărbatul a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS