Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Ştefănuţă îl laudă pe Zelenski

Credit foto: Renew Europe group

Diverse
Typography

Într-un comunicat transmis ieri, 9 februarie, şi intitulat “Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, discurs istoric în Parlamentul European”, europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, de la Renew Europe, il laudă pe preşedintele Volodimir Zelenski.

Ştefănuţă definea conflictul armat ca “invazia rusească” sau “război iraţional” în timp ce se referea la preşedintele Ucrainei în termeni gen: “omul politic al momentului, care întruchipează curajul”, cel care “a fost primit ca un erou, ca cea mai mare celebritate” în Parlamentul European.

Dar oare nu mai bine citiţi cu ochii domniilor voastre tot comunicatul?

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat astăzi plenului Parlamentului European. Liderul de la Kiev a mulțumit Europei pentru sprijinul oferit Ucrainei în lupta sa împotriva invaziei rusești, înainte de a se adresa în fața summit-ul liderilor UE, care se va solda cu și mai mult ajutor pentru țara noastră vecină.
Europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță (Renew Europe) a fost prezent în plenul Parlamentului European, documentând, într-o postare live pe pagina sa de Facebook, vizita lui Zelenski în Europa: “Volodimir Zelenski, Președintele Ucrainei, omul politic al momentului care întruchipează curajul, a venit in Parlamentul European. Aproape un an a trecut de la invazia și războiul irațional pe care îl duce Putin în Ucraina. Zelenski a ținut un discurs despre curaj și despre mize, despre destinul european pe care Ucraina îl urmărește. Ucraina își dorește modul de viață european pe care atâția politicieni români îl subestimează ori îl hulesc. Am fost acolo prezent, în Parlamentul European, am documentat toată venirea lui. Acesta a fost primit ca un erou, ca cea mai mare celebritate. Atunci când a sosit, s-a lăsat o emoție. De ce? Pentru că știm curajul și determinarea pe care o au ucraininenii în fața acestui război.  Astăzi, în 2023, Ucraina se luptă pentru libertate și pentru a putea trăi așa cum o facem noi în Europa, liberi. Ceea ce noi luăm de-a gata este bunul pentru care unii oameni mor în Ucraina: libertatea și valorile noastre. Este un mesaj și pentru români.”, menționează eurodeputatul sibian.

Întreaga înregistrare video este disponibilă aici:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS