Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

TNL Turda invită partidele la discuții

PNL
Typography

 Turda se va dezvolta pe atât de mult pe cât reușesc cetățenii să colaboreze și să se implice, dar dacă vrem să vedem un oraș unit, primii care ar trebui să dea tonul suntem noi, cei din politică.

Sigur că între putere și opoziție vor exista întotdeauna unele conflicte. Dedicarea pentru oraș, în schimb, presupune demersuri transpartinice pentru a asigura satisfacerea interesului public.

Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Prieteniei și invităm conducerile tuturor structurilor de tineret din oraș să facem împreună un pas istoric pentru Turda: un prim grup de discuții, de idei și propuneri pentru tineret.

Democrația presupune diversitate, dar pentru ca aceasta să funcționeze, ea presupune și dialog. În cazul în care sunteți interesați să inițiem măcar o primă discuție, vă invităm să ne trimiteți datele voastre de contact pe pagina de Facebook, sau într-un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Cu entuziasm,
Conducerea TNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS