Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
271 New Articles

S-a constituit filiala locală USR Feleacu | VIDEO

USR
Typography

Miercuri, 19 decembrie 2018, Adunarea Generală a nou-înființatei filiale locale USR Feleacu a decis structura și componența organelor de conducere, arbitraj și control pentru următoarele 6 luni astfel:

  • Președinte USR Feleacu: Raluca Hărăguș
  • Vicepreședinți USR Feleacu: Elena-Mirela Armașu, Ionuț-Răzvan Trif, Ion Bojan
  • Comisia de arbitraj: Luminița Petruș, Andreea Dușa.

„USR Feleacu este cea mai nouă filială a USR din județul Cluj. Membrii noștri au intrat în politică pentru că au înțeles că sistemul politic din România poate să fie schimbat doar din interior. Noi dorim ca Feleacu să devină o comună model pentru județul Cluj, ne dorim să avem o administrație care să lucreze pentru cetățeni și împreună cu cetățenii.

Veniți alături de noi dacă vreți să munciți pentru o Românie mai frumoasă!"  Raluca Hărăguș,

Președinte USR Feleacu
Biroul Județean USR Cluj