Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Dorin Lojigan: “Succes viitorilor campioni la volei din Câmpia Turzii”

Sport
Tools
Typography

Astăzi a fost inaugurată filiala din Câmpia Turzii a Academiei Pîrv11.

Cea mai titrată voleibalistă din istoria României, Cristina Pîrv, fondatoarea academiei, a ales Municipiul Câmpia Turzii pentru a dezvolta acest proiect sportiv.

Am participat la evenimentul de inaugurare alături de conducerea Liceului Teoretic „Pavel Dan”, doamna consilier local, Finica Oltean, întreg staff-ul Academiei Pîrv11 precum și copiii care se antrenează în cadrul academiei Pîrv11.

O felicit pe doamna Cristina Pîrv, căreia îi mulțumesc că a ales Câmpia Turzii pentru acest demers voleibalistic, prin care crește campioni pentru generațiile viitoare. Sunt convins că, prin această academie, voleiul din Câmpia Turzii se va dezvolta, iar mulți copii vor fi inițiați în acest sport de echipă. Primăria Municipiului Câmpia Turzii va sprijini activitatea Academiei și vom fi alături de staff-ul lor, pentru ca împreună să pregătim campionii de mâine.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS