Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Ce-au făcut dansatorii turdeni în săptămâna de dinaintea vacanţei

Sport
Tools
Typography

Ultima săptămână de şcoală a fost şi ultima săptămână de activitate a sportivilor Clubului de dans sportiv Potaissa Turda, care au participat la mai multe evenimente.

Luni şi marţi (12-13 iunie) au participat la Concursul Cupa Prichindelul - organizată în cadrul clubului, având ca arbitri chiar părinţii copiilor. S-au acordat medalii, diplome şi dulciuri tuturor

participanţilor la competiţie. Grupele de performanţă au participat la Pijama Party unde sportivii au organizat concursuri şi au acordat premii câştigătorilor.

Ca în fiecare an o parte din sportivi, care sunt şi elevi ai Şcolii Gimnaziale “Ioan Opriş”, au participat la Serbarea de final de an organizată la Teatrul “Sureliu Manea” Turda de către conducerea şcolii. Multumim pentru colaborare şi pentru invitaţie!

Vineri, 16 iunie, două perechi ale clubului au participat la Cluj-Napoca la Concursul Prima Cupa - Ed. a III -a.

Rezultate:

  • Locul 1 - RUS MIHNEA - SOPORAN ANA - Deb. 4-7 ani, 2D
  • Locul 1 - MOLDOVAN ANDREI - VIDRAŞCU MARA - Deb. 8-9 ani, 2D

Antrenorii clubului au participat, în perioada 15 - 18 iunie, la Congresul de dans sportiv care are loc în fiecare an la Mamaia, organizat de către Federaţia Română de Dans Sportiv.

În perioada 6-9 iulie perechea semifinalistă a Campionatului Naţional de Dans Sportiv - secţiunea standard 12-13 ani - SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA vor participa la pregătirile cu Lotul Naţional de la Reghin. Antrenamentele vor fi susţinute de către antrenorii lotului, dar şi antrenori străini.

În perioada 26 iunie - 21 iulie la sediul clubului ţinem antrenamente pentru sportivii care sunt acasa şi nu doresc să-şi piardă pregătirea, dar şi vor să se perfecţioneze, cât şi CURSURI pentru MIRI.

Acestea din urmă au loc doar cu programare telefonica la tel. 0747.074306 - prof. antrenor dans Diana Miron.

Vă dorim tuturor o vară frumoasă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS