Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Teatrul Național Aureliu Manea joacă în mai multe locații din țară în acest week-end

Artă
Tools
Typography

Am deosebita bucurie să vă anunț că am reînceput turneele naționale. De ziua mondială a Teatrului, ne-am propus să transmitem magia acestui fenomen unui număr cât mai mare de spectatori. În acest acest weekend, pe lângă spectacolele care se vor juca în Turda, avem plăcerea de a juca și în alte două locații din țară.” – a spus Cătălin Grigoraș, manager TNAMT

Sâmbătă, 26 martie, TNAMT ajunge la Cisnădie, unde copiii se vor bucura de spectacolul Ursul păcălit de vulpe…DIN NOU! (ora 11:00), regia Luana Hagiu, iar adulții vor avea parte de comedia Vrei să fii soția mea? (ora 19:00), spectacol conceput de Cătălin Grigoraș și Valentin Oncu. Evenimentele vor avea loc la Casa de Cultură Cisnădie.

Duminica, naționalul turdean se va opri la Curtea de Argeș, la Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu" unde se va juca Ursul păcălit de vulpe…DIN NOU! (ora 11:00)  și Ultima haltă în Paradis (ora 19:00),  regia Andrei Mihalache.

Pentru turdenii care vor să participe la o seară în care comedia este în prim-plan, Ultima haltă în Paradis va avea loc joi, de la ora 19:00, în Sala Mare.

Bilete: https://www.tomtix.ro/evenimente/9582-ultima-halt-n-paradis  

Rezervări la tel. 0264 311 952,

Vă invităm la teatru!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS